Schwarzkopf OSIS+ Upload Krem na objętość do włosów 200ml
- Kod katalogowy: 11707
- Producent: Schwarzkopf Professional
-
Dostępność:
Duża ilość (wysyłka w 24h)
-
-
Dostawa od: 9,99 zł
-
49,15 zł
Cena rekomendowana przez producenta: 91,02 zł -
24,58 zł za 100 ml
- szt.
Krem zwiększający objętość do włosów cienkich
Szukasz kremu, który zwiększy objętość Twoich włosów? Zdecyduj się na Schwarzkopf OSIS+ Upload krem zwiększający objętość.
Utrwala fryzurę, dodaje objętości
Schwarzkopf OSIS+ Upload krem zwiększający objętość doskonale sprawdzi się w przypadku stylizacji włosów cienkich i delikatnych. Krem posiada delikatną formułę, która nie obciąża i nie skleja włosów. Pozostawia je lekkie, zwiewne i elastyczne. Kosmetyk bardzo dobrze utrwala fryzurę i dodaje włosom niesamowitej objętości. Sprawia, że stają się one miękkie, gładkie i przyjemne w dotyku. Przestają się puszyć i elektryzować. Ponadto, krem zapewnia włosom ochronę przed niekorzystnym działaniem czynników zewnętrznych. Dodaje włosom blasku.
Schwarzkopf OSIS+ Upload krem zwiększający objętość:
- dodaje objętości i lekkości fryzurze
- dodaje włosom miękkości i jedwabistości
- przeciwdziała puszeniu się włosów
- dodaje blasku
- nie skleja włosów
- nadaje średni stopień utrwalenia (2)
Sposób użycia:
nanieść niewielką ilość produktu na dłonie, a następnie wmasować w wilgotne włosy. Włosy wysuszyć suszarką, pozwolić im wyschnąć naturalnie lub ułożyć jak zwykle. Można również nanieść niewielką ilość produktu na włosy suche w celu lepszego oddzielenia od siebie pojedynczych pasemek i uzyskania efektu gładkich włosów.
Pojemność: 200ml
Pojemność: | 200ml |
Producent: | Schwarzkopf Professional |
Rodzaj kosmetyku: | krem |
Seria: | OSIS+ Stylizacja Schwarzkopf |
Działanie: | Nadanie objętości |
Stopień utrwalenia: | lekkie utrwalenie |
Dla kogo: | kobieta |

Jak weryfikujemy recenzje?
Recenzje użytkowników | Dodano |
---|---|
Julia
w końcu spełniły się moje marzenia o pełnych objętości włosach. Szczerze polecam. Znakomity krem dla cienkich włosów. Potwierdzam na własnym doświadczeniu. |
20-05-2013 |